back to top
3 C
Uzhhorod
Четвер, 17 Жовтня, 2024

В Ужгороді відбудеться тринадцятий фестиваль-ярмарок “Книга-фест”

Тринадцятий фестиваль-ярмарок “Книга-фест — 2024” пройде у п’ятницю, 18 жовтня, з 10:00 до 18:00 в артгалереї “Ужгород”. Про це повідомила Закарпатська ОВА на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначила Марина Чепа-Марковці, заступниця начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Закарпатської ОВА, на подію вже підтвердили участь 9 видавництв, одне з яких представлятиме іншу область.

На ярмарку будуть представлені твори різних жанрів для дорослих і дітей, а також книги з автографами авторів, які можна буде придбати. Крім того, відвідувачі зможуть долучитися до благодійної акції зі збору коштів на придбання FPV-дрона для українських захисників.

Також на “Книга-фест — 2024” відзначатимуть переможців у 13 номінаціях, яких журі визначатиме протягом тижня після завершення фестивалю. Особливою подією стане презентація дебютної збірки закарпатського військовослужбовця Євгена Гріна, який захищає Україну з 2014 року.

Євген Грін — уродженець села Тросник, що на Виноградівщині, — створив свою першу книгу під час служби на фронті. Рукопис під назвою “Народжені волею” він видав власним коштом, присвятивши його побратимам, які борються за Україну.

Останні новини
Схожі новини