back to top
7.5 C
Uzhhorod
Вівторок, 22 Жовтня, 2024

“Минай” здобуває важливу перемогу на виїзді у Хмельницькому

ФК “Минай” здобув другу поспіль перемогу, цього разу на виїзді у Хмельницькому, обігравши місцеве “Поділля” з рахунком 0:1. Героєм матчу знову став Артур Ременяк, який забив переможний гол.

Закарпатці, після впевненої домашньої перемоги над “Агробізнесом” з рахунком 3:1, продовжили свій успішний виступ і тепер активно борються за місце у топ-4 Першої ліги. “Поділля” ж останнім часом демонструє нестабільну гру, займаючи сьому сходинку у турнірній таблиці.

З початку матчу “Минай” діяв активніше, хоча створити гольові моменти їм не вдавалося. Згодом “Поділля” взяло м’яч під контроль, однак їхні спроби в атаці були малоефективними. На 19-й хвилині закарпатці вийшли вперед – після передачі Вишневського Ременяк відправив м’яч у кут воріт. Варто відзначити Пріхну, який у підкаті відібрав м’яч у Пасічника, що і призвело до гольової атаки.

Другий тайм розпочався з небезпечного моменту у виконанні Шкіндера, але його удар пройшов вище воріт. Попри те, що господарі додали в активності, “Минай” зосередився на утриманні рахунку, успішно відводячи гру від власних воріт. “Поділля” не змогло створити серйозних проблем воротарю Росулу, тож три очки поїхали до Закарпаття.

Перша ліга. Група А. Тринадцятий тур

“Поділля” – “Минай” 0:1

Голи: Ременяк (19)

Останні новини
Схожі новини