back to top
6.2 C
Uzhhorod
П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

Двоє ужгородців “по телефону” доправляли “ухилянтів” через кордон до Словаччини

 

Як йдеться у повідомленні, за процесуального керівництва Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури двох місцевих мешканців викрито на незаконному переправленні осіб через державний кордон з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Учора осіб затримали в обласному центрі Закарпаття в порядку ст. 208 КПК України. Наразі правоохоронці готують матеріали для повідомлення їм про підозру.

Встановлено, що 62-річний та 33-річний закарпатці налагодили механізм переправлення військовозобов’’язаних чоловіків до Словаччини поза межами пунктів пропуску. Користуючись наближеністю обласного центру до кордону, вони планували маршрут «клієнтів» та по телефону надавали їм усі необхідні вказівки щодо подальшого руху.

Вчора фігурантів затримали при спробі переправити 1 громадянина, який за успішний перетин кордону мав надати 6500 доларів США.

Розслідування кримінального правопорушення здійснює відділ поліції № 1 Ужгородського райуправління поліції за оперативного супроводу Управління СБУ в Закарпатській області.

blank

blank

Останні новини
Схожі новини